ŞANLIURFA / SİVEREK - Sultan Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: TEKNOLOJİ

Mrt

Okulumuzda alanlarından biri olan Kimya Teknolojileri bölümü mesleki ve teknik anadolu liselerinde açılmış köklü bir bölümdür.Okulumuzda Kimya Teknolojilerinin Kimya Laboratuvarı Dalı açılmıştır.

SULTAN ALPARSLAN MTAL OKUL VE ALAN-DAL TANITIM BROŞÜRLERİ

Haz

Okulumuz Sultan Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 2018 eylül ayından itibaren eğitim-öğretime açılmış merkezi bir okuldur.

Okulumuza sınavsız mahalli yerleştirmeyle öğrenci alınmaktadır.

Gerek bünyesindeki alan dal olarak gerekse fiziki mekan olarak Siverekte gözde okullar arasındadır.

Okulun ulaşım problemi olmamakla bereber merkeze 5.6 km yakınlıkta olup hastaneye giden toplu taşıma araçları 8 dk da bir okulumuz önünden geçmektedir.Ayrıca okulumuz bünyesinde kırsaldan gelen öğrencilerimizin kendisini evinde hissttirecek kız/erkek pansiyonumuz mevcuttur.

Öğrencilerimizi gerek alanında mesleki yeterliliğe sahip ,sosyal sportif açıdan ihtiyaçları karşılanmış gerekse hayalindeki ünüversiteye ulaşması için bir ekip anlayışı içerisinde yetiştirmekteyiz.

Okulumuz Sultan Alparslan MTAL de aşağıdaki bölümler bulunmaktadır.

vKİMYA TEKNOLOJİLERİ vTASARIM TEKNOLOJİLERİ vELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ vYİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI vTARIM ALANI

Mrt

Okulumuz alanlardan biri de  Tasarım Teknolojileri Alanıdır. Endüstriyel ürünler Tasarımı dalı olan tasarım teknolojileri geleceğin mesleklerindendir.

Haz

OKULUMUZDA YENİ BİR BÖLÜM OLARAK YİYECEK İÇECEK ALANI AÇILMIŞ OLUP 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLAYACAKTIR.

Mrt

OKULUMUZDA  ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ AÇILMIŞ OLUP 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLAYACAKTIR.